Antena Căutare

Udrea: PDL va vota Legea pensiilor in forma ceruta de Basescu

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, in timpul unei vizite in judetul Covasna, ca PDL a decis sa sustina propunerea presedintelui Traian Basescu de stabilire la 63 de ani a varstei de pensionare pentru femei si sa voteze legea in Parlament in forma ceruta.

"Eu cred ca este o decizie care multumeste foarte multi oameni, cred ca a adus bucurie in randul femeilor. Femeile au si o datorie si o munca in plus in familie si atunci cu siguranta ca vor fi multumite de o varsta de pensionare mai mica de cea a barbatilor. PDL a decis ca va sustine propunerea presedintelui, ne vom mobiliza si vom vota aceasta lege in forma ceruta", a declarat Elena Udrea.

Intrebata daca aceasta decizie nu contravine votului initial dat de PDL la Legea pensiilor, Elena Udrea a declarat ca important pentru oamenii politici este sa ia deciziile corecte, chiar daca acestea se mai schimba pe parcurs, iar daca solutia "multumeste mai mult oamenii" nu vede de ce nu s-ar merge pe aceasta varianta.

"Pana la urma, important e pentru oamenii politici sa poata sa ia deciziile corecte, chiar daca uneori sa zicem ca aceste decizii se mai schimba pe parcurs. N-as vrea sa spun un proverb care spune ca numai in anumite situatii oamenii sunt incapatanati sau mergi pana la capat pe drumul pe care ti l-ai propus. Pana la urma, daca este o solutie care multumeste mai mult oamenii, de ce sa nu mergem pe aceasta varianta?!", a adaugat secretarul executiv al PDL.

Tot articolul, in Jurnalul National

Liderul Garzii Secuiesti vrea referendum pentru schimbarea Miercurea-Ciuc in Csíkszereda... Santaj: DNA cere reţinerea deputatului PDL de Giurgiu Dan Păsat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x