Antena Căutare

Udrea reorganizeaza ISC: 125 de posturi, desfiintate

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, reorganizeaza Inspectoratul de Stat in Constructii, institutie ajunsa in subordinea sa cu putin timp in urma. Astfel, cele 41 de inspectorate judetene in constructii si cel din Bucuresti vor fi reorganizate (comasate prin absorbtie) in 8 directii de dezvoltare, potrivit proiectului de act normativ postat pe site-ul MDRT. Reorganizarea se face pe forma regiunilor de dezvoltare economica.
"Cel putin la mine la minister, deja am proiecte pentru Inspectoratul de Stat in Constructii, pe care-l reorganizam pe forma de regiuni de dezvoltare economica si vreau sa spun ca avem o reducere de 18% la personal si de 15% la cheltuieli, plus faptul ca o multime de sedii din fiecare judet raman disponibile si le putem pune la dispozitia primariilor"


"Vreau sa va spun ca, din posturile care se reduc, cele mai multe sunt posturi de soferi si de secretare si, sigur, foarte multe posturi de sefi. Deci la nivelul judetelelor nu mai vorbim de sefi, vorbim de inspectori in constructii care isi vor face treaba, iar un aparat de conducere va exista doar la nivelul regiunii. Dispar 125 de posturi din totalul de 865",


Regele Mihai I, in Parlamentul Romaniei dupa 64 de ani de la abdicare... Puscaria-aeroport de langa Urziceni ajunge in administrarea Elenei Udrea...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x