Antena Căutare

Udrea si Igas cred ca reorganizarea teritoriala este inoportuna

Elena Udrea si Traian Igas respingeau, in urma cu o luna, ideea reorganizarii teritoriale a Romaniei. Un document in acest sens, semnat de cei doi ministri, a fost prezentat presei de presedintele PSD, Victor Ponta.


In urma cu o luna, inainte ca Traian Basescu sa-si anunte intentia privind reorganizarea teritoriala, ministrii Turismului si de Interne considerau inoportuna o asemenea masura.

Documentul este datat 17 mai si a ajuns la PSD in urma unei interpelari a deputatului social-democrat Anghel Stanciu. Liderii Opozitiei vor merge lunea viitoare la Cotroceni, la invitatia lui Traian Basescu, pentru a discuta despre reorganizarea teritoriala. Liderii USL sustin ca altele sunt prioritatile in acest moment.

Presedintele Traian Basescu a invitat partidele parlamentare la consultari, pe 21 iunie. Temele de discutie propuse vizeaza revizuirea Constitutiei si reorganizarea administrativa.

sursa: Antena3

Placuta amplasata pe statuia lui Matei Corvin cu un citat al lui Iorga deranjeaza UDMR... Raluca Turcan: "Guvernul nu va accepta Tinutul Secuiesc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x