Antena Căutare

Udrea: Vanghelie era decis sa ma arunce in puscarie, in cazul victoriei lui Mircea Geoana

Liderul PSD Bucuresti Marian Vanghelie ar fi trimis-o la puscarie pe Elena Udrea, daca ar fi castigat lupta prin protejatul sau, Mircea Geoana, si Catalin Voicu, sustine ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului pe blogul sau. Udrea sugereaza ca infierarea sa in timpul campaniiilor electorale de anul trecut prin atacuri la adresa campaniilor de promovare turistica faceau parte din acest plan.

"In ceea ce priveste promovarea turistica, sper ca toata lumea s-a convins ca este necesara, nu este un moft de-al meu, nu sunt bani aruncati pe fereastra. Anul trecut, pentru ca se apropia campania electorala, eram infierata pentru diversele campanii derulate, pentru ca, nu-i asa, ce-s alea si la ce ne folosesc? Domnul Vanghelie era chiar decis, in cazul unei victorii a protejatului sau si al domnului Voicu, sa ma arunce in puscarie" scrie Udrea.

"Acum, cand banii alocati promovarii sunt mult mai putini, toata lumea ma intreaba de promovare. Cand e nevoie de promovare, cand nu e nevoie, in functie de cum ne cere interesul politic pe care il slujim. Facem o reclama gratuita si desantata (nereala) bulgarilor, ii injuram de mama focului pe ai nostri si ne minunam ca romanii vor sa vada cum e la sud de Dunare. Si, evident, dupa toate astea, vina este a mea", a mai spus Udrea, deranjata de criticile din presa.

Rivalitatea dintre Udrea si primarul Sectorului 5 este binecusnocuta. Anul trecut, Vanghelie ameninta, din curtea sediului PSD, ca va da publicitatii dovezi compromitatoare despre ea si presedintele Traian Basescu, invocand existenta unor inregistrari in arhivele serviciilor secrete ale MAI, care ar fi fost puse la pastrare in "pe maini bune".

Sotul judecatoarei care se ocupa de cazul Locic, Casuneanu, Costiniu, anchetat de DNA... PDL da ordin de boicotare a Antenei 3 si Realitatii TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x