Antena Căutare

"Umbra" lui Mihai Razvan Ungureanu a incasat aproape 500.000 de euro pe servicii de imagine

Corina Vintan, cunoscuta ca unul dintre oamenii fostului premier Mihai-Razvan Ungureanu, a incasat aproape jumatate de milion de euro, printr-un contract pe care firma sa il are cu Oltchim. Dezvaluirea a fost facuta in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3.

Vintan are o firma de relatii publice si comunicare, Links Associates, prin care, conform documentelor obtinute de Antena 3, oferea companiei amintite consultanta media si PR. Actele arata ca, din martie si pana in decembrie 2011, firma lui Vintan a incasat 421.600 euro, la inceput cate 10.000 de euro lunar, suma crescand apoi.

Pentru suma amintita, compania Corinei Vintan se angaja sa redacteze comunicate de presa pentru Oltchim, sa organizeze conferinte de presa, materiale publicitare, interviuri etc.

In perioada 2005-2007, Vintan a fost director de comunicare si purtator de cuvant la Ministerul de Externe, condus in acea perioada de Mihai-Razvan Ungureanu (MRU).

Tot Vintan este cea care a condus campania fiicei presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu.

"Transhumanta" electorala: De frica alegerilor, parlamentarii isi schimba colegiile... Fostul ministru de Interne, Traian Igas, nu si-a declarat toata averea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x