Căutare Live

Un deputat PDL cere pedeapsa cu inchisoarea pentru jurnalistii care publica informatii din dosare penale

Deputatul PDL Mihail Boldea cere incarcerarea jurnalistilor care obtin informatii din dosare penale. Acesta a depus la parlament un proiect de lege prin care cere ca aceste date sa fie secrete pana la solutionarea definitiva a cauzelor. Initiativa vine dupa ce in presa au aparut mai multe interceptari care ii vizeaza pe politicieni.In ultimele doua luni mai multe informatii din dosare penale aflate in cercetare au ajuns in presa. Printre acestea se numara discutiile dintre deputatul Dan Pasat si Elena Udrea cu privire la afacerile viitoare ale ministrului, dovada colaborarii sefului ANAF, Sorin Blejnar cu inculpatii din afacerea UCM Resita, care discutau despre facturi si contracte prin e-mail.

In dosarul vamesilor de la Satu Mare, procurorii DNA au scapat informatii referitoare la finantarea partidului democrat-liberal din mita data pentru ocuparea functiilor la Vama Halmeu. De asemenea, presa a avut un rol important si in publicarea datelor din dosarul Ridzi.

PDL nu este, insa, singurul partid care si-ar dori ca informatiile din dosarele penale sa nu mai ajunga in presa. In cazul deputatului PSD, Catalin Voicu, informatiile publicate de jurnalisti au fost urmarite cu interes, in timpul arestarii acestuia.

Sursa: antena3.ro

Foto: cdep.ro

UPDATE! Victor Ponta a primit insemnele de sef al delegatiei la Bruxelles. Basescu a ramas la Bucuresti... Nastase: "Basescu, singurul beneficiar al modificarii legii referendumului"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri