Antena Căutare

Tragedie după alegeri! Un fost primar din Bihor a murit la scurt timp după aflarea rezultatelor: „Era foarte supărat din pricina scorului obținut”

Gheorghe Hulpe, fost primar PSD al unei comune din Bihor, s-a stins din viață, luni dimineața, la scurt timp după aflarea rezultatelor parțiale ale primului tur al alegerilor prezidențiale 2019.

Tragedie după alegeri! Un fost primar din Bihor a murit la scurt timp după aflarea rezultatelor: „Era foarte supărat din pricina scorului obținut”
Gheorghe Hulpe, fost primar al comunei Ciumeghiu, Bihor.

Fostul primar al unei comune din județul Bihor, Gheorghe Hulpe, a murit, duminică noaptea, în jurul orei unu. Membru PSD, politicianul a suferit un atac de cord, în propria locuință, la scurt timp după aflarea primelor rezultate ale alegerilor prezidențiale 2019 în comuna Ciumeghiu.

Potrivit unor surse locale, citate de Adevărul, Gheorghe Hulpe s-a întors acasă supărat din cauza rezultatelor obținute de partidul său, localnicii votându-l pe Klaus Iohannis (39,01%) mai mult decât pe Viorica Dăncilă (20.59%).

Gheorghe Hulpe avea 62 de ani și a fost primar în comuna Ciumeghiu timp de trei mandate, până în 2016. Politicianul se pregătea să candideze din nou pentru postul de primar al localității, având șanse mari să îl învingă pe actualul primar PNL, susține președintele PSD Bihor, Ioan Mang.

„Nu era bătrân, avea în jur de 60 de ani. Se poate să fi fost supărat din pricina rezultatelor de la alegeri. Am avut o discuţie ieri dimineaţă cu el şi era preocupat de alegeri. A fost primar între 2004 şi 2016 şi urma să mai candideze. Toată lumea spunea că el poate câştiga din nou primăria”, a declarat luni, 11 noiembrie, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang.

Orban: În două-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurării Guvernului... Boicot la prezidențiale 2019: Ce români nu vor să se mai prezinte la vot în turul doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x