Antena Căutare

Un membru al Consiliului de Brand are o condamnare pentru deturnare de fonduri europene

Scandalurile se tin lant de recent lansatul brand turistic al Romaniei. Conform unor informatii, unul dintre membrii Consiliului de Brand, are o condamnare definitiva pentru deturnare de fonduri europene, anunta ziarul Puterea. Astfel, Maria Stoian, presedinte de onoare al Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural, este condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare.



Si acesta nu e singurul scandal iscat in legatura cu celebrul Consiliu de Brand, care a gandit proiectul de promovare turistica a Romaniei. Ca sa para ca a fost o decizie a unui grup extins, Ministerul Turismului a chemat la discutiii mai multe organizatii profesionale, chiar daca reprezentantii acestora au avut simplul rol de spectatori.

Presedintele Asociatiei profesionistilor in PR, Rares Petrisor, sustine ca, atunci cand a fost invitat de Ministerul Turismului sa participe la Consiliul de Brand, nu a fost informat pe deplin ce presupune acest lucru. Chiar daca nu a participat la sedinte, in locul sau a delegat un reprezentant al institutiei. Acesta nu a votat nici pentru, nici impotriva brandului.

Dupa inceperea scandalului legat de originalitatea imaginii turistice a Romaniei insa, Asociatia profesionistilor in PR a fost aratata cu degetul fara motiv, iar Rares Petrisor a demisionat.

Foto: Intactimages

Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara pe 16 august... Voiculescu: "Cereti SUA datele privind afacerea «mita Daimler»"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x