Antena Căutare

Un presedinte aproape de zero: Basescu nu mai face audienta la TV!

Traian Basescu nu mai face rating la televizor. Marti seara, incepand cu ora 19.00, presedintele a fost live, o ora intreaga din intervalul orar de maxima audienta (prime – time), adica 19-23, la postul care e undeva spre coada clasamentului audientelor posturilor autohtone, cu o medie lunara de 55.000 de mii de spectatori in prime – time.

Prezenta sefului statului abia de a adus un plus de circa 10.000 de telespectatori peste media lunara, gazdele nereusind sa-si depaseasca competitorul direct din clasamentul audientei, TVR2, care face o medie lunara de 73.000 de telespectatori (0,6 puncte de rating).

Difuzate la aceeasi ora (19.00), Stirile ProTV si Observatorul Antenei 1 din 2 august 2011 au adunat, impreuna, circa 2 milioane de telespectatori.

Discrepanta este evidenta daca ne raportam la anii trecuti, cand prezenta lui Basescu reusea sa dubleze sau chiar sa tripleze audienta posturilor respective.

De pilda, data de 26 noiembrie 2009, a fost printre rarele ocazii in care postul Realitatea TV a reusit sa bata Antena 3, pe segmentul orar 20.00 - 24.00, facand record de audienta (peste 2 milioane de telespectatori in minutul „de aur") tocmai datorita unui interviu in exclusivitate cu seful statului, cand acesta a fost rugat de moderatorul Razvan Dumitrescu sa explice celebra secventa video „pixelul albastru", in care Basescu loveste un copil cu dosul palmei.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Dezvaluiri in dosarul "Spaga in vama": Deputat PDL - "In fiecare judet e un tatic!"... Sondaje locale: USL nu reuseste sa bata PDL la primariile mari si Consiliile Judetene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x