Antena Căutare

Ungureanu, in vizita pe Bucuresti - Ploiesti: La jumatatea lunii mai va fi data in circulatie

Premierul Ungureanu s-a aflat duminica in vizita pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti ocazie cu care a anuntat faptul ca la jumatatea lunii mai vom avea drumul dat in circulatie.

Primul ministru a mai declarat ca acest tronson este foarte important pentru fluidizarea traficului intre Bucuresti si Ploiesti.

"Aceasta autostrada este esentiala pentru fluidizarea traficului intre Bucuresti si Ploiesti. Proiectul este integral acoperit de bugetul de stat. Am avut in permanenta atentie lucrarile, iar la jumatatea lui mai vom avea autostrada data in circulatie. Inchidem un proiect in care multa lume are merit. Domnul Boc a tinut foarte mult ca aceasta autostrada sa se finalizeze in 2011. Nu sunt multumit de stadiul lucrarilor. Voi fi multumit atunci cand autostrada va fi gata", a afirmat premierul, prezent pe santier.

Foto: Intact Images

Daciana Sarbu lupta impotriva vanatorii in Delta Dunarii din PE... VIDEO! Udrea, huiduita la lansarea proiectului „Bucurestiul recicleaza"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x