Antena Căutare

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei - noul partid al independentilor din Parlament

Cei peste 30 de parlamentari independenti, migrati dinspre PSD si PNL, au in sfarsit partid. Judecatorii Tribunalului Bucuresti au admis marti dimineata cererea grupului parlamentarilor independenti de inscriere a partidului Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR).



Grupul parlamentarilor independenti a depus in martie actele pentru inscrierea partidului Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Instanta s-a miscat rapid in cazul acestei solicitari si a dat curs pozitiv demersului parlamentarilor migratori, desi initial programase dezbaterile pentru luna mai. Pentru inscrierea acestui partid au fost stranse peste 120.000 de semnaturi.

Uniunea "Romanilor Sinceri" a fost singura organizatie care a contestat inregistrarea acestei formatiuni politice, insa instanta a respins-o.

Liderul independentilor din Senat, senatorul Liviu Campanu, afirma, in 11 martie, ca urma sa se inregistreze la OSIM sigla UNPR, care contine "prescurtarea denumirii, pe un scut aflat in fata unei acvile ce tine in cioc o cruce".

Tensiuni in PSD / Ponta: Geoana nu este suparat ca a lasat datorii, ci ca s-a aflat despre ele... Emil Boc: "Pensiile nu vor scadea odata cu intrarea in vigoare a noii legi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x