Antena Căutare

UNPR a semnat sustinerea Guvernului Ponta

Presedintele PSD, premierul desemnat Victor Ponta, si liderul UNPR Gabriel Oprea, fost ministru al Apararii in Cabinetul Boc, au semnat un protocol pentru sustinerea Guvernului Uniunii Social Liberale. Cu UNPR si minoritati, USL va avea o majoritate "stabila", de 43 de parlamentari, a estimat Ponta.

Victor Ponta a venit la grupul UNPR din Camera Deputatilor, unde era anuntata o intalnire cu grupurile Uniunii, si, in doar cateva minute, a semnat protocolul cu Gabriel Oprea, care are cinci puncte.

In primul rand, este vorba despre votul UNPR pentru investirea Guvernului Ponta si de colaborarea intre grupurile parlamentare ale PSD si UNPR.

Apoi, celelalte puncte ale protocolului prevad instituirea taxei de solidaritate pe averile foarte mari in actuala sesiune legslativa, adoptarea legii electorale cu vot uninominal pur si asigurarea unei majoritati confortabile la masurile Guvernului Ponta privind cresterea salariilor, a pensiilor si ridicarea nivelului de trai.

De asemenea, Victor Ponta a anuntat ca a facut o propunere oficiala Grupului minoritatilor nationale de a sprijini Guvernul USL, el precizand ca a primit "un acord de principiu" in acest sens de la deputatii acestui grup.

Foto: Intactimages

Antonescu: Hotararea privind UMF Tg. Mures va fi ABROGATA in prima sedinta de Guvern... Ponta: Niciun leu nu mai pleaca catre baronii pedelisti, s-a inchis robinetul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x