Antena Căutare

UNPR ii face curte iubitei lui Vanghelie, Oana Mizil

Deputatul Oana Niculescu Mizil si iubita vicepresedintelui PSD Marian Vanghelie a demisionat duminica din partid, dupa ce a fost indepartata de la conducerea filialei PSD Calarasi. Nu a trecut insa nici o zi si presedintele UNPR, Marian Sarbu, a declarat ca Uniunea ar primi-o "cu entuziasm", daca aceasta ar dori sa vina in aceasta formatiune politica.

"Oana Mizil este o activista politica de stanga care a facut performanta. Nu ar fi rau pentru noi daca ar veni, am primi-o cu entuziasm", a declarat Marian Sarbu.

Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anuntat ca demisoneaza din PSD, dupa ce BPN a luat decizia de inlocuire a sa din functia de presedinte al organizatiei PSD Calarasi, afirmand ca judetul Calarasi "a fost vandut la propriu PNL de catre PSD".

"Eu consider ca, pur si simplu, am fost mazilita si nici asta nu ar fi fost important daca sacrificiul carierei mele politice s-ar fi facut pentru binele calarasenilor, dar consider ca judetul Calarasi a fost vandut la propriu de PSD PNL, in defavoarea intereselor calarasenilor si ale membrilor PSD", a explicat Oana Mizil.

Foto: Intactimages

Oficial: Teodor Melescanu, exclus din PNL... Victor Ponta: Membrii USL vor vota in aprilie sa nu colaboreze cu Basescu si PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x