Antena Căutare

UNPR Sector 5 a depus plangere penala impotriva lui Marian Vanghelie

Presedintele UNPR Sector 5, Corin Romanescu, anunta ca a depus, luni, o plangere penala "impotriva primarului Marian Vanghelie si a echipei sale", dupa ce, joi, un grup de reprezentanti ai filialei Uniunii ar fi fost atacati de "oamenii" liderului PSD Bucuresti.

Organizatia UNPR Bucuresti, Sector 5, reprezentata de presedintele Corin Romanescu, a depus luni, 11 iulie a.c., plangerea penala nr. 3010553/11.07.2011 la Sectia 24 de Politie din Sectorul 5, str.Bazaltului, Nr. 20-30, impotriva primarului Marian Vanghelie si a echipei sale, care au amenintat pe data 7 iulie 2011, orele 18.30, membrii UNPR, Bucuresti, Sector 5 cu bate, sticle si sabii



"Actiunea a fost gandita de oamenii lui Marian Vanghelie in frunte cu Aura Ilie, consiliera primarului Sectorului 5 si liderul de zona asa cum s-a prezentat in fata membrilor UNPR Bucuresti, Sector 5. Din cauza acestei interventii violente, imaginea si siguranta membrilor partidului nostru in Sectorul 5 a avut de suferit si exista toate premisele, daca nu se iau masuri de preventie, ca aceasta situatie sa se repete. Am solicitat organelor abilitate ale statului sa intervina si asteptam sa inceapa cercetarile in acest caz, pentru a lamuri lucrurile. Este inadmisibil ca in Secolul XXI, in capitala unei tari europene, sa se mai utilizeze astfel de practici, venite parca din salbaticie", se arata in comunicat.

Presedintele filialei UNPR, Corin Romanescu, relata, intr-un comunicat remis, vineri, ca un grup de reprezentanti ai UNPR Sector 5 a fost atacat cu bate, sticle si sabii, joi seara, de catre "oamenii lui Marian Vanghelie", la o intalnire cu "cetatenii din aceasta zona".

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

VIDEO! Premierul s-a plimbat in interes personal cu elicopterul SRI. Boc: "Am achitat contravaloarea transportului&... Emil Boc: USL incurajeaza copiatul si coruptia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x