Antena Căutare

UNPR va lua parte la intalnirea organizata, luni, de Traian Basescu

UNPR si-a anuntat prezenta la intalnirea organizata luni de presedintele Traian Basescu. Liderii partidului au mentionat intr-un comunicat ca sunt disponibili pentru un dialog cu seful statului, referitor la situatia politica din Romania.

„UNPR va da curs invitatiei lansate de presedintele Traian Basescu si va participa la discutiile din data de 6 februarie 2012, fiind reprezentata de presedintii Gabriel Oprea, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu", se arata intr-un comunicat.


„Inca de la infiintare, UNPR a militat pentru responsabilitate si stabilitate. Este vital ca Romania sa aiba in continuare pace sociala, iar acest lucru nu poate fi realizat decat daca taote fortele politice inteleg sa aseze interesul national deasupra celui de partid si inteleg sa puna in aplicare, in mod onest, principiul fundamental al dialogului social", se mai arata in comunicat.

Presedintele Traian Basescu a invitat partidele la consultari luni, la Palatul Cotroceni, pentru a dezbate ratificarea tratatului privind stabilitatea in UE, dar si dialogul dintre partidele politice si functionarea Parlamentului.

foto: Intact Images

Emil Boc: "Nu vad ce motive as avea sa-l sanctionez pe Traian Igas"... Victor Ponta, interviu pentru Reuters: "Romania continua sa fie cea mai vulnerabila tara din UE"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x