Antena Căutare

UPDATE! Conducerea PDL, inclusiv Emil Boc, a demisionat

Liderii PDL s-au reunit in cadrul Colegiului Director pentru a trage linie in urma rezultatelor slabe obtinute in cadrul alegerilor locale din 10 iunie. Dupa ce zilele trecute, Elena Udrea, presedintele PDL Bucuresti, si-a anuntat prima demisia, acum, potrivit unor surse, sedinta a fost "cu sange pe pereti", iar toata conducerea partidului urmand sa lase locul liber, inclusiv fostul premier Emil Boc, presedintele PDL.

UPDATE 20.40: Emil Boc si Biroul Permanent National al PDL si-au depus mandatele. Fostul premier a declarat ca liderii PDL si-au asumat esecul inregistrat in alegeri. Boc a subliniat ca nu va mai candida pentru vreo functie in PDL.

UPDATE 20.10: Evenimentul Zilei: Emil Boc si-a depus mandatul

UPDATE 19.50: Blaga a refuzat interimatul partidului

UPDATE 19.10: Liderii PDL au votat impotriva organizarii unui Congres extraordinar, cu 26 de voturi "impotriva" si 15 "pentru".

UPDATE 18.55: Surse citate de Adevarul afirma ca Vasile Blaga a fost propus presedinte interimar al PDL

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a demisionat astazi din conducerea partidului. Iar Dorin Florea si-a prezentat si el demisia din functia de vicepresedinte PDL, spunand ca gestul sau este unul de onoare, care trebuie urmat si de ceilalti democrat liberali din conducerea partidului.

Presedintele PDL, Emil Boc, le-a transmis democrat-liberalilor, in sedinta Colegiului Director, ca sunt 2-3 variante pentru situatia din partid, printre care organizarea unui congres extraordinar sau o noua echipa in care el sa ramana presedinte.

Stire in curs de actualizare...

CITESTE si...

Udrea, la Colegiul Director: Unii au venit sa ma roage sa le numesc in functii amantele

Boc: "Cum decideti voi, asa fac". Vezi stenogramele discutiilor din Colegiul Director al PDL

Boc: "Cum decideti voi, asa fac". Vezi stenogramele discutiilor din Colegiul Director al PDL... Sebastian Lazaroiu, "reloaded" - Din nou consilier la Cotroceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x