Antena Căutare

UPDATE! Emil Boc a anuntat componenta viitorului Guvern. Vezi ministrii propusi de PDL!

Liderul PDL, Emil Boc, a prezentat componenta viitorului Guvern. Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu s-a aflat in aceasta dimineata la Palatul Victoria. Ungureanu s-a intalnit acolo cu o parte dintre liderii coalitiei, printre care si presedintele PDL Emil Boc, pentru discutii finale privind noul guvern.


Emil Boc a anuntat ministrii propusi de PDL:


* Cristian Petrescu - Ministerul Transporturilor

* Alexandru Nazare - Ministerul Transporturilor

* Gabriel Berca - Ministerul de Interne

* Lucian Bode - Ministerul Economiei

* Bogdan Dragoi - Ministerul Finantelor

* Razvan Serban Mustea - Ministerul Comunicatiilor

* Claudia Boghicevici - Ministerul Muncii

* Catalin Baba - Ministerul Educatiei

* Stelian Fuia - Ministerul Agriculturii


"Am luat decizia cu privire la sustinerea in totalitate a cabinetului Ungureanu si PDL va acorda maine votul pentru noul guvern. S-a incheiat o etapa importanta in evolutia Romaniei de dupa 2008. Guvernul pe care l-am condus a avut datoria de a scoate Romania din perioada caderii economice. Acesta a fost mandatul de baza pe care l-am avut ca prim-ministru. Impreuna cu colegii mei, ne-am atins acest obiectiv. In acest moment, multumesc tuturor ministrilor din cabinetele pe care le-am condus. E timpul pentru un nou Guvern care sa inceapa sa creasca nivelul de trai al romanilor. Am propus o echipa complet noua", a declarat Emil Boc, dupa sedinta grupurilor reunite ale partidului.


Potrivit unor surse ale Antena 3, Lucian Bode si Cristian Haiduc sunt doi posibili candidati la functia de ministru al Economiei.


Mihai Razvan Ungureanu si liderii coalitiei au aprobat programul de guvernare al noului Cabinet si lista ministrilor, fara ca deocamdata sa fie insa stabilita si persoana care va prelua Ministerul Economiei, dupa ce Vass a renuntat la acest portofoliu, potrivit Mediafax.

foto: Intact Images

UPDATE! Ecaterina Andronescu, presedinte PSD Bucuresti. Marian Vanghelie, vicepresedinte... Lucian Bode, noul ministru propus pentru Economie, dupa ce A. Paul Vass a refuzat postul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x