Antena Căutare

UPDATE! Ion Iliescu se simte bine si a fost externat din Spitalul Elias

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost internat de urgenta, miercuri seara, la spitalul Elias din Capitala, dupa ce i s-a facut rau, potrivit inpolitics.ro.

UPDATE 14.40: Fostul presedinte Ion Iliescu a fost externat, dupa ce miercuri seara a fost internat la spitalul de Urgenta Elias pentru ca acuza probleme digestive.

UPDATE 12.30: Ion Iliescu se simte bine si va fi externat in aceasta dupa-amiaza, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, dupa ce l-a vizitat pe fostul presedinte la Spitalul Elias.

UPDATE 10.30: Starea fostului sef al statului Ion Iliescu este buna, el fusese de mult pregatit pentru un control de rutina, iar acum face analizele, a declarat joi dimineata directorul medical al Spitalului "Elias", Daniela Safta.

"Domnul Iliescu vine periodic la spital pentru un control de rutina. Nu trebuie asociata agitatia ultimelor zile cu starea acestuia, intrucat el fusese programat pentru acest control cu mai mult timp inainte. Starea pacientului este buna", a spus Safta, adaugand ca acestuia ii vor fi facute investigatiile uzuale.

Iliescu a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri in piept, anunta Antena 3.


Presedintele de onoare al PSD va ramane internat cel putin pana joi pentru niste analize.

Managerul spitalului Dana Safta a confirmat pentru TVR Info ca Ion Iliescu a venit la spital pentru o serie de analize si ca starea sa nu este grava.

Din cauza stresului, Iliescu a suferit in 2005 un puseu de tensiune, insa nu a fost nevoie de internare, ci a primit ingrijiri medicale la locuinta sa.

Tot 2005 acesta a fost supus unei interventii chirurgicale pentru largirea a cinci vase de sange.

foto:Intact Images


"Piesa" in care joaca Geoana a mai fost pusa in scena, in 2006: "Matusa Tamara", cu Nastase in rol p... Victor Ponta: "Nu aveam nicio sansa sa-l suspendam pe Basescu, cu Geoana in fruntea Senatului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x