Antena Căutare

UPDATE! Mihail Boldea va fi incarcerat. ICCJ a confirmat mandatul de arestare

Mandatul de arestare preventiva pentru 30 de zile emis pe numele lui Boldea va fi pus in executare de marti, 27 martie, data confirmarii acestuia, a anuntat instanta. Fostul deputat a a fost escortat de politie la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru ca magistratii sa-i confirme mandatul de arestare in lipsa, anuntat acum cateva zile. Audierea a fost suspendata pentru o ora pentru ca apararea sa se puna de acord asupra declaratiei penale.

UPDATE 17:30! Inalta Curtea de Casatie si Justitie (ICCJ) a confirmat marti mandatul de arestare, emis in lipsa, al deputatului Mihail Boldea. Potrivit avocatului acestuia, George Moloman, Boldea urmeaza sa fie dus in arestul IPJ Galati.


Deputatul Mihail Boldea nu va fi adus in arestul Politiei Capitalei, ci a cerut sa fie incarcerat la IPJ Galati, sustin surse judiciare, citate de TVR Info. Anterior, George Moloman, avocatul lui Boldea a declarat ca deputatul nu mai are incredere in structura DIICOT - Galati, motiv pentru care a cerut la Parchetul instantei supreme aducerea dosarului la Structura Centrala.

UPDATE 14:19! Avocatii lui Mihail Boldea au cerut o amanare a sedintei de judecata. Aparatorii deputatului vor sa stea de vorba cu clientul lor inainte pentru a stabili o strategie de aparare. In aproximativ o ora parlamentarul va da o declaratie in fata magistratilor, aproximativ in jurul orei 15:15.

UPDATE 13:41! Deputatul se afla la aceasta ora in sala de judecata la ICCJ, in sectia contencios-administrativ.

UPDATE 13: 32!
Conform ultimelor informatii acesta s-ar afla in zona Arcului de Triumf.

Parlamentarul este acuzat de inselaciuni destul de grave, cu fals si uz de fals.

Foto: Captura Antena3

UPDATE! Sorin Frunzaverde confirma ca va fi candidatul USL la sefia CJ Caras-Severin... Basescu, la summit-ul de la Seul: Avem obligatia sa imbunatatim securitatea instalatiilor nucleare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x