Antena Căutare

UPDATE! Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a demisionat. Premierul va fi interimar

Laszlo Borbely a demisionat din postul de ministru al Mediului. Premierul si Laszlo Borbely, au discutat, joi, la Palatul Victoria despre acuzatiile DNA la adresa lui Ministrului Mediului. Mihai Razvan Ungureanu a confirmat ca luat nota de demisia lui Borbely. "Voi prelua interimar portofoliul Mediului", a mai spus premierul.

UPDATE 2! Presedintele Traian Basescu a semnat decretele prin care se ia act de demisia de la sefia Ministerului Mediului a lui Laszlo Borbely.

UPDATE! "Domnul Borbely a fost si va fi in continuare un amic bun. Un bun coleg de activitate politica. Contez pe colaborarea domniei sale. Plecarea sa din Cabinet nu imi produce o senzatie de confort. Este un om care a dovedit demnitate pe tot parcursul mandatului sau. Eu voi prelua functia sa pana la desemnarea unui nou ministru al Mediului", a spus premierul Razvan Ungureanu la RRA.


"Borbely este pregatit sa isi depuna mandatul de ministru daca i se va solicita acest lucru. Aceasta este practic intentia cu care a venit la Guvern, la intalnirea cu premierul Ungureanu"
, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

O posibila varianta de inlocuire ar fi Attila Korodi sau Borbely Karoly

Premierul ajuns joi dimineata in jurul orei 10,20 la Guvern, la 20 de minute dupa ce si ministrul Mediului, Laszlo Borbely, ajunsese la Palatul Victoria.


Cei doi trebuiau sa se intalneasca miercuri seara pentru o discutie pe tema acuzatiilor pe care DNA i le aduce ministrului Mediului, insa intalnirea a fost amanata din cauza faptului ca Borbely se afla la Cluj-Napoca.

Potrivit unor surse oficiale, premierul Ungureanu a discutat, miercuri seara, la telefon cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, aflat inca pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Cei doi au convenit sa se intalneasca in cursul zilei de joi pentru a discuta despre acuzatiile DNA.

DNA a sesizat procurorul general sa solicite Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii de urmarire penale fata de Borbely Laszlo, deputat si ministru al Mediului, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si fals in declaratiile de avere, in forma continuata.

foto: Intact Images

Laszlo Borbely: "Refuz cu tarie orice acuzatie si sper sa-mi pot dovedi nevinovatia"... Elena Udrea: "Cred ca as fi un primar mai bun decat Oprescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x