Antena Căutare

UPDATE Motiunea impotriva ministrului de Finante, Sebastian Vladescu, a fost respinsa de deputati

Motiunea liberala indreptata impotriva ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, semnata de 51 de parlamentari liberali, a fost respinsa, marti, in plenul Camerei Deputatilor. In documentul intitulat "Progamul Basescu -PDL, curbe de sacrificiu pentru romani", liberalii ii cereau ministrului de Finante sa prezinte un proiect de buget rectificat, la angajarea raspundetii Guvernului pentru masurile de austeritate.






In opinia liberalilor, proiectul de buget rectificat ar trebui dezbatut de Parlament in regim de urgenta. Motiunea reprezinta un "semnal de alarma" pe care deputatii PNL il trag in Parlament, ei nefiind de acord cu maniera si masurile propuse de actuala putere, decizii care, in opinia lor, au menirea de a-i impovara pe romani si nicidecum de a le oferi solutii.

Liberalii acuza, in motiune, lipsa de performanta economica a Cabinetului Boc, care "a dus Romania intr-o situatie grea, fara precedent".

De asemenea, PNL apreciaza drept "incalificabil şi iresponsabil" modul in care primul-ministru Emil Boc a înţeles sa comunice masurile de austeritate.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor este a cincea actiune de acest gen initiata de opozitie, de la inceputul anului. Pana acum, au fost respinse motiunile impotriva ministrului Sanatatii, Muncii, Educatiei si Transporturilor.

Conflict Putere-Opozitie pe Legea pensiilor in Comisia de Munca: PDL a parasit lucrarile... Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Petre Lazaroiu la Curtea Constitutionala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x