Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

UPDATE - Premierul Viorica Dăncilă, aşteptată la Timişoara cu pietre de protestatari; oamenii au strigat ”Mincinoasa” şi ”Analfabeta”/ Dăncilă: Asta e România lui iohannis, a adus ura, răzbunarea. FOTO

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a fost aşteptată, vineri, la Consiliul Judeţean Timiş, de aproximativ 20 de protestatari care au strigat ”Mincinoasa” şi ”Analfabeta” în momentul în care aceasta a ajuns. Oamenii au pancarte cu mesaje împotriva PSD, dar şi o găleată plină cu pietre. Dăncilă a spus că ”cei cinci oameni disperaţi” nu reprezintă Timişoara, aceasta fiind ”România lui iohannis” care a adus ură şi răzbunare.

Aproximativ 20 de protestatari care au vuvuzele, au strigat ”Mincinoasa”, ”Analfabeta” şi ”PSD ciuma roşie” în momentuil în care Dăncilă a ajuns la sediul Consiliului Judeţean Timiş.

Oamenii au pancarte cu mesaje împotriva PSD, dar şi o găleată plină cu pietre. Până în prezent nu s-au îregistrat incidente, Dăncilă însoţită de mai mulţi lideri PSD intrând deja în sala unde are programată o conferinţă de presă.

În conferinţa de presă, Dăncilă a spus că nu aşa sunt timişorenii cum sunt cei ”cinci oameni disperaţi”. ”Timişorenii sunt oameni cinstiţi, iar astfel de manifestări nu caracterizează Timişoara. Asta e România lui iohannis, a adus ura, răzbunarea. De când am preluat funcţia de prim-ministru am văzut oameni cu limbaj violent, cu jigniri. (...) Cred că aceste lucruri trec, dar ceea ce facem pentru oameni contează. Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel, că asemenea oameni pun o etichetă pe anumite oraşe, regiuni. Sunt convinsă că nimeni nu va accepta un asemena comportament”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă face, vineri, o vizită în judeţul Timiş, având programate mai multe întâlniri cu autorităţile, dar şi cu alegătorii.

Sursa : news.ro