Antena Căutare

UPDATE! Sebastian Lazaroiu a preluat mandatul de ministru al Muncii

Premierul Emil Boc a avut o intalnire in aceasta dimineata cu presedintele Traian Basescu si au purtat discutii pe tema noului ministru al Muncii. Intalnirea dintre premier si seful statului a avut loc la Palatul Cotroceni.

UPDATE 19:20. Sebastian Lazaroiu a preluat mandatul de ministru al Muncii de la Emil Boc.

UPDATE 19.00:
Sebastian Lazaroiu s premierul Emil Boc au ajuns impreuna la Ministerul Muncii. Noul ministru al Muncii va prelua mandatul de la premierul Emil Boc in scurt timp.

UPDATE 18.30: Sebastian Lazaroiu a depus juramantul pentru preluarea functiei de ministru al Muncii. Ceremonia de predare-primire a mandatului intre Emil Boc si Sebastian Lazaroiu va avea loc la ora 19: 00 la Ministerul Muncii.

UPDATE 17.05: Basescu a semnat decretul de numire. Lazaroiu depune juramantul in jurul orelor 18.00

UPDATE 16.55: Elena Udrea: Sebastian Lazaroiu a fost propus de Emil Boc. Daca numirea va fi semnata de Traian Basescu, depunerea juramantului noului ministru va avea loc in aceasta seara.

UPDATE 16.25: Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a fost numit ministru al Muncii de catre premierul Emil Boc

UPDATE 15.25: Ultimul nume vehiculat in PDL pentru functia de ministru al Muncii este cel al fostului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu.

Pentru portofoliul Muncii au fost vehiculate si urmatoarele nume: Sulfina Barbu, Marian Preda, Claudia Boghicevici si Raluca Turcan.

UPDATE 12.20:
Potrivit unor surse neoficiale, Emil Boc ar putea-o numi pe Sulfina Barbu in fruntea Ministerului Muncii.

Seful Guvernului urmeaza sa poarte discutii si cu membrii de partid inainte sa anunte persoana nominalizata pentru acest portofoliu, au declarat surse ale agentiei Mediafax.


Liderul Romaniei a mai avut anterior o discutie cu premierul Emil Boc pe tema nominalizarii la Munca. Traian Basescu a precizat miercuri ca cel mai tarziu vineri ministerul va avea titular.

Cel mai vehiculat nume este Marian Preda, presedintele Comisiei prezidentiale pentru analiza riscurilor sociale si demografice din Romania. Alte nume vehiculate in mod traditional pentru portofoliul Muncii sunt Sulfina Barbu, Claudia Boghicevici si Raluca Turcan. Se pare ca a fost discutata in partid si varianta unui tehnocrat la Ministerul Muncii.

Joi, premierul Emil Boc a declarat ca lista cu propunerile pentru noul ministru al Muncii s-a scurtat si ca urmeaza sa o discute cu colegii sai.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Reactiile sferei politice la numirea lui Sebastian Lazaroiu la Munca... Zece motive pentru care Putin e mai tare ca Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x