Antena Căutare

UPDATE! Secretarul general al MAI, Laurentiu Mironescu, demis din functie si luat cu mascatii

Laurentiu Mironescu, secretarul general din MAI, a fost demis in urma implicarii sale in fraudele din Portul Constanta, a anuntat luni ministrul de Interne, Traian Igas, citat de Mediafax. Fostul secretar general al MAI a fost ridicat de anchetatori, luni, in jurul orei 13.15, de la locuinta sa din Eforie Sud. El urmeaza sa fie adus in Capitala pentru a fi audiat de procurorii DNA, informeaza Antena3.

UPDATE 17.00: Traian Igas, Ministrul Administratiei si Internelor, a declarat ca nu avea niciun semnal ca Laurentiu Mironescu "ar avea anumite probleme cu legea, cu institutii ale statului" si s-a declarat "oarecum surprins" de implicarea acestuia in dosarul fraudelor din Portul Constanta

UPDATE 16.40: Laurentiu Mironescu a fost adus la DNA pentru audieri

Ministrul Igas a declarat, luni dimineata, ca nu a stiut despre ancheta DNA in cazul in care este implicat Laurentiu Mironescu si ca, din cate a sesizat, este vorba despre perioada anterioara numirii acestuia in functia de la MAI. Ulterior, Igas a fost chemat la sediul Guvernului, unde a discutat aproximativ o ora cu premierul Emil Boc.


Locuinta lui Laurentiu Mironescu a fost perchezitionata timp de mai multe ore. In jurul orei 13.15, anchetatorii au parasit locuinta lui Mironescu impreuna cu acesta. Anchetatorii au ridicat din vila lui Mironescu din Eforie Sud mai multe documente si un calculator.

Din septembrie 1999 si pana in martie 2001, Mironescu a fost director executiv si presedinte al Consiliului de Administratie la Administratia Porturilor Maritime Constanta.

foto: www.cdep.ro


Boc si Udrea, cei mai vizibili politicieni pe Facebook... Ponta: "Actiunea DNA, un semnal pentru cei care intentioneaza sa plece din PD-L"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x