Antena Căutare

UPDATE! Silvio Berlusconi, la Palatul Victoria!

Silvio Berlusconi a sosit, astazi, la Bucuresti, cu ocazia celei de-a doua reuniuni interguvernamentale romano-italiene. Premierul Italiei isi va petrece doua zile in Romania.

UPDATE 15:16! Coloana oficiala in care se afla Berlusconi se indreapta spre Palatul Victoria. Premierul italian urmeaza sa aiba o intalnire si cu presedintele Traian Basescu.



Berlusconi este insotit si de Ministrul de Externe italian, Franco Frattini. Pe agenda discutiilor se numara aderarea Romaniei la spatiul Schengen, comunitatea romaneasca din Italia si cooperarea politica si economica dintre cele doua state.

Prima reuniune interguvernamentala a avut loc in 2008. Silvio Berlusconi se afla la Bucuresti intr-un moment delicat pentru cariera sa politica. In Italia, are loc al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, iar analistii prevad pierderi importante pentru coalitia aflata la guvernare.

In Milano, canditatul sustinut de Berlusconi a fost invins in primul tur de reprezentantul opozitiei.



Citeste si Jurnalul

Foto:france24.com

VIDEO! Mircea Badea: De unde are Elena Udrea bani?... Igas: "Daca nu facem disponibilizari, angajatii MAI vor primi cu 30% mai putin la salariu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x