Antena Căutare

UPDATE! Sorin Frunzaverde confirma ca va fi candidatul USL la sefia CJ Caras-Severin

Presedintele PNL Caras-Severin, Marcel Vela, a declarat ca prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde demisioneaza din functie si va candida din partea USL la alegerile din iunie pentru un nou mandat la presedintia CJ Caras-Severin. Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a confirmat, marti ca va candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, din partea USL, anunta Mediafax

UPDATE 5! "Voi fi candidatul USL, din partea PNL, la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin si voi fi membru PNL. Propunerea mi-a fost facuta astazi", a anuntat Sorin Frunzaverde.


Ulterior, prim-vicepresedintele PDL a declarat pentru EVZ: "Nu am demisionat de niciunde. Maine voi tine o conferinta de presa, veti vedea despre ce este vorba atunci"

UPDATE 4! Efectul domino: Trei parlamentari si 42 de primari PDL merg alaturi de Frunzaverde in PNL

UPDATE 3! Presedintele Senatului, Vasle Blaga a declarat, marti: "O sa incerc sa vorbesc cu domnul Frunzaverde, dar il stiu un om serios si decis. Nu cred sa avem vreo sansa de a-i schimba decizia. Conducerea partidului este obligata sa aiba o discutie cu domnul Frunzaverde."


UPDATE 2! Prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase a declarat ca nu stie nimic de demisia din partid a lui Frunzaverde, motivand ca a fost toata ziua in plenul Camerei Deputatilor. "Nu stiu, nu am aceasta informatie, stiti foarte bine ca am fost in plen toata ziua, nu stiu nimic despre acest lucru".

UPDATE! Marcel Vela, presedintele PNL a explicat ca Frunzaverde va candida din partea USL, insa ca reprezentant al PNL. El a mai spus ca, "deocamdata", Frunzaverde nu s-a inscris in PNL.

"Confirm candidatura - nu inscrierea, pentru ca nu am procedat inca la aspectele tehnice - din partea USL, respectiv a PNL a lui Sorin Frunzaverde la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin", a declarat Marcel Vela pentru Mediafax.



Acesta va candida din partea PNL la presedintia CJ Caras Severin, functie pe care o detine si in acest moment.

"Sunt si eu surprins si trebuie sa asteptam detalii din partea dumnealui. Pentru partidul nostru ar fi o pierdere daca lucrurile se confirma. A fost un artizan ar trecerii al PDL in Partidul Popular European",
a spus Theodor Paleologu.

Frunzaverde a avut de-a lungul timpului o serie de critici la adresa partidului din care facea parte si la adresa Coalitiei.

Tot marti si primarul din Slatina a demisionat din PDL. Darius Valcov spune ca Guvernul nu l-a sprijinit sa finalizeze investitiile importante din oras. Acesta a condus filiala Olt a partidului in ultimii cinci ani.

Foto: Intact Images

Roberta Anastase implineste astazi 36 de ani!... UPDATE! Mihail Boldea va fi incarcerat. ICCJ a confirmat mandatul de arestare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x