Antena Căutare

USL a depus plangere penala impotriva PDL, pe motiv ca a denigrat imaginea Romaniei

Uniunea Social Liberala a depus o plangere penala impotriva a 15 membri ai PDL, acuzandu-i de denigrarea imaginii Romaniei in mass-media interna si internationala.

Vicepresedintele PNL, Eugen Nicolaescu, a anuntat, joi dupa-amiaza, ca a fost depusa o plangere penala impotriva PDL-istilor, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin care se cere urmarirea penala a lui Traian Basescu, Emil Boc, Monica Macovei, Cristian Preda, Mihai Razvan Ungureanu, Vasile Blaga, Cezar Preda, Raluca Turcan, Andreea Paul, Anca Boagiu, Nicusor Paduraru, Cristian Boureanu, Ioan Oltean si Sebastian Lazaroiu.

Eugen Nicolaescu a declarat ca PDL-istii au denigrat imaginea Romaniei si au manipulat intr-o maniera grosolana mass-media interna si internationala, oferind informatii false despre situatia politica din tara.

"Aceasta este plangerea penala pe care USL, prin grupurile parlamentare din Camera Deputatilor, a depus-o azi sub nr. 13098 la PICCJ, prin care se cere inceperea urmaririi penale impotriva a 15 persoane: Traian Basescu, Emil Boc, Monica Macovei, Cristian Preda, M.R. Ungureanu, Vasile Blaga, Sever Voinescu, Cezar Preda, Cristian Boureanu, Anca Boagiu, Raluca Turcan, Nicusor Paduraru, Ioan Oltean, Sebastian Lazaroiu si Andreea Paul", a precizat Nicolaescu.

Eugen Nicolaescu ii acuza pe PDL-isti de "raspandirea de informatii false, de defaimareaa tarii si a natiunii si de periclitarea sigurantei economiei nationale si a stabilitatii monedei".

FOTO: Intact Images

Ambasadorul Marii Britanii: Este extraordinar ca infractori condamnati sunt inca parlamentari... PDL ataca la CCR organizarea referendumului. NU vrea program de vot prelungit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x