Antena Căutare

USL a prezentat motiunea de cenzura pe comasarea alegerilor

Motiunea de cenzura a opozitiei fata comasarea alegerilor a fost citita, luni, in fata Parlamentului. USL contesta in acest fel organizarea in acelasi timp a alegerilor parlamentare cu cele locale, in anul 2012.

Cei din opozitie spun ca adevarata miza a acestor comasari este, de fapt, fraudarea alegerilor.

Daca opozitia va avea 234 de voturi, legea privind comasarea alegerilor nu va mai intra in vigoare, insa daca nu se va strange acest numar de voturi, vom avea alegeri comasate.

Joia trecuta, Guvernul şi-a angajat răspunderea în faţa Parlamentului, pe proiectul de lege privind organizarea alegerilor parlamentare şi locale din anul 2012, in aceeasi zi.

Documentele initiate de opozitie nu le mai dau emotii demnitarilor de la putere. Democrat-liberalii sunt convinsi ca Executivul condus de Emil Boc nu se afla in pericol.

Parlamentarii PDL si cei ai UNPR nu vor vota motiuna de cenzura semnata de USL, dar vor fi in sala pentru a asigura cvorumul. Grupul UDMR nu a stabilit inca ce strategie va aborda.

Opozitia a depus joi motiunea de cenzura impotriva Guvernului Emil Boc in cazul legii privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale in 2012.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Emil Boc: Romanii au salvat tara de faliment si nu politicienii... Corneliu Vadim Tudor: Sile Camataru, "scos electoral"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x