Antena Căutare

USL are doi viceprimari in Bucuresti: Dan Darabont si Marcel Nicolaescu

Consilierii generali Dan Darabont (PSD - fost primar al Sectorului 6 in perioada 2000-2004) si Marcel Octavian Nicolaescu (PNL) au fost alesi viceprimari ai Capitalei, pentru mandatul 2012-2016, in urma votului din prima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) constituit dupa alegerile locale.

"Vom reusi sa fim mult mai eficienti in ceea ce ne-am propus", a declarat Dan Darabont, precizand ca, personal, isi doreste ca primarul general sa ii delege competente in domeniul tehnic, intrucat el este de formatie inginer.

"Pentru mine este o mare onoare, o mare provocare. Actuala componenta a CGMB ne creeaza premisa ca interesul bucurestenilor sa primeze celui politic", a spus Nicolaescu, dupa ce a fost ales viceprimar.

In urma scrutinului electoral din iunie, USL are 37 din cele 55 de mandate de consilier in CGMB, PDL a obtinut 11 mandate, iar Partidului Poporului Dan Diaconescu i-au fost atribuite sapte mandate.

Ambasatorul SUA: Organizarea referendumului trebuie sa fie pe deplin conforma cu decizia CCR... Controversa: Sediul de campanie pentru referendum al lui Traian Basescu, o casa-monument...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x