Antena Căutare

USL: Daca se adopta infiintarea unei sectii in maghiara la UMF vine motiunea de cenzura

O conferinta pe tema alegerilor are loc luni la pranz la sediul USL. Liderii celor trei partide au vorbit despre o noua lege electorala. Co-presedintele USL, Victor Ponta, a mai spus ca doar persoanele alese trebuie sa ajunga in Parlament.

Declaratii Crin Antonescu:

Domnul Melescanu, domnul Ungureanu si-au gasit niste joburi care n-au legatura cu Partidul National Liberal. [...] Daca se adopta infiintarea unei sectii in maghiara la UMF vine motiunea de cenzura.

La Timis candidatii sunt stabiliti.

Declaratii Victor Ponta

Ponta a spus ca noua lege ar stabili si numarul parlamentarilor, dar si responsabilitatea lor in situatia in care ei ajung sa fie cercetati penal.

"Adresam celor aflati la putere o solicitare de a forma un grup de lucru putere-opozitie pentru a elabora cat mai rapid o noua lege electorala privind modul in care se desemneaza candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat"

"Trebuie sa modificam rapid legea electorala ca sa existe o responsabilitatea clara"

Domnul Basescu si alti demagogi vor doar la televizor reducerea numarului de parlamentari. Proiectul sta de un an in Parlament. [...] Daca domnul Basescu planifica noul Guvern ma confunda cu Boc sau Ungureanu, ceea ce nu ma onoreaza.

Trebuie sa se hotarasca cei de la Putere, ori sunt majoritari, ori nu sunt majoritati. Noi am facut un gest politic si i-am ajutat sa-i ridice imunitatea.

Declaratii Daniel Constantin
:

"Nu am spus niciodata ca ma intereseaza Ministerul Economiei. (...) Nu am niciun fel de intentie si nu ma intereseaza Ministerul Economiei"

Foto: Intact Images

Boc: USL sa lase deoparte ipocrizia si sa participe la lucrarile privind revizuirea Constitutiei... Udrea se compara cu Thatcher: "Si ea era o domnisoara blonda, cu tocuri si posete"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x