Antena Căutare

USL ii cere procurorului general al Romaniei sa radieze PDL

Liderii Uniunii Social Liberale ii vor cere procurorului general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, radierea PDL din Registrul Partidelor Politice. Decizia USL vine dupa ce democrat-liberalii nu au depus la tribunal modificarile la statut in termenul legal de 30 de zile.

"Orice partid trebuie sa respecte legea. ... Nu ma astept la Boc, lucrurile sunt foarte clare", a declarat Victor Ponta, copresedinte USL.

In replica, cei de la PDL dau asigurari ca acest lucru nu se va intampla, fiindca termenul respectiv este doar unul de recomandare. Liderii democrat liberali sustin, insa, ca partidul nu este in pericol de a fi radiat. Secretarul general al formatiunii, Ioan Oltean, cel care trebuia sa se ocupe de depunerea modificarilor la statut, spune ca termenul respectiv este doar unul de recomandare.

"Au fost depuse documentele", a declarat secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

Radierea PDL a fost solicitata de Viorel Ranghilescu, un barbat care sustine ca este unul dintre fondatorii partidului. Cererea sa va fi luata in discutie de Tribunalul Bucuresti la sfarsitul acestei saptamani.

Sursa: Antena3

Politicienii puterii au cerut sa nu se constate decesul unui deputat UDMR... Seful Politiei Romane, fostul sofer al lui Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x