Antena Căutare

USL nu va lua parte la audierea si votul in plen a lui Teodor Melescanu

Presedintele Comisiei comune a Parlamentului pentru exercitarea controlului asupra SIE, deputatul PSD Gabriel Vlase, a declarat ca parlamentarii USL membri ai comisiei nu vor participa la sedinta in care va fi audiat Teodor Melescanu, care a fost propus de presedintele Traian Basescu la sefia Serviciului de Informatii Externe, in locul lui Mihai Razvan Ungureanu.

De asemenea, presedintele PSD Victor Ponta a declarat, intr-o conferinta de presa organizata dupa numirea lui Melescanu, ca parlamentarii opozitiei nu vor participa nici la votul din plenul reunit pentru numirea lui acestuia in functia de director al Serviciului de Informatii Externe, fiind continuata greva parlamentara.

"Imi pare rau, dar nu putem participa nici la sedinta in care va fi audiat domnul Melescanu, nici la votul din plen, USL isi mentine protestul parlamentar. Eu am o relatie mai mult decat civilizata cu domnul Melescanu, dar asta este decizia USL", a spus si Gabriel Vlase.

Foto: Intactimages

A inceput campania electorala! Banner UNPR, intr-o scoala din Suceava... Crin Antonescu: Teodor Melescanu va fi exclus din PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x