Antena Căutare

USL si PDL se bat in SMS-uri denigratoare

Mesaje cu continut denigrator la adresa candidatilor PDL sau a rudelor acestora si semnate "DNA" si "Wikileaks" au fost trimise pe telefoanele mobile, duminica, in Prahova, in replica fiind trimise alte SMS-uri care acuza ca mesajele denigratoare vin din partea USL. In replica la aceste mesaje, de pe numere de telefon mobil la care nimeni nu raspunde prahovenii primesc alte mesaje, in care USL este acuzata ca ar fi trimis SMS-urile cu continut denigrator.

Zeci de prahoveni au primit si continua sa primeasca mesaje cu continut denigrator la adresa PDL: "DNA: Cornel Anastase (tatal Robertei Anastase) - salariu Conpet 8.000 de euro pe luna. Adina Dobre (sotia candidatului PDL la CJ Prahova) -salariu Conpet 6.850 euro pe luna".

Un alt mesaj, care are ca expeditor "Wikileaks" si care se sterge automat din telefon dupa ce a fost citit, arata ca PDL se face vinovat de "devalizarea tarii", informeaza Mediafax.

In replica la aceste mesaje, de pe numere de telefon mobil la care nimeni nu raspunde prahovenii primesc alte mesaje, in care USL este acuzata ca ar fi trimis SMS-urile cu continut denigrator.

"Cosma si Badescu (candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Prahova, respectiv Primaria Ploiesti - n.r.) pierd alegerile. Sunt disperati si transmit mesaje false, unele semnate DNA. Ignorati-le? se arata in SMS-urile trimise de catre expeditori necunoscuti.

Bucuresti, exit-poll ora 15.00: Oprescu 70.7%, USL 67.6%... VIDEO! Urmariti editia speciala a Observatorului, de la 20:20...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x