Antena Căutare

USL va initia strangerea de semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca va cere Biroului Politic al partidului dar si aliatilor din USL sa aprobe strangerea de semnaturi pentru suspendarea presedintelui.

"PNL va initia - voi cere acest lucru Biroului Politic de luni, sper ca va fi acceptat, voi cere acest lucru si aliatilor din USL - strangerea de semnaturi si dezbaterea publica privind proiectul nostru de suspendare a presedintelui Romaniei", a spus Crin Antonescu, intr-o conferinta de presa.

Liderul liberal a adaugat ca stie foarte bine ca in actuala compozitie parlamentara exista o artimetica ce s-a dovedit insensibila de fiecare data la vointa populara, la asteptarile societatii, la marile teme si nu numai".

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, nu au facut precizari legate de agenda de suspendare a presedintelui Traian Basescu, dar liderul social-democrat a anuntat ca suspendarea nu trece acum de Parlament si ca USL va strange semnaturi pentru sustinerea acestui demers.

Suspendarea presedintelui, din punctul nostru de vedere, va fi o actiune, in paralel de strangere de semnaturi. Dar asa cum stiti foarte bine, in momentul actual nu trece de Parlament. Va trece in momentul in care avem majoritate", a spus Ponta.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Surse: Elena Udrea, sefa Comisiei unui nou proiect de lege pentru Sanatate... Mircea Geoana pregateste lansarea noului partid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x