Antena Căutare

USR: Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea Guvernului de a gestiona criza prin care trecem

Reprezentanţii USR spun că este necesară demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cât mai repede, cu atât mai bine. "Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem", afirmă ei.

"Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem. Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine", au transmis reprezentanţii USR. Ei adaugă că sănătatea populaţiei nu trebuie pusă în pericol "din meschine calcule politice".

"Guvernul PNL trebuie să gestioneze criza cât mai bine pentru ţară, nu pentru scorul electoral", au mai spus reprezentanţii USR. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că, din păcate, nu avem nicun motiv de relaxare, avem 20 de morţi în 24 de ore. Cuvântul de ordine este ”Staţi acasă”. Preşedintele a anunţat că va solicita ministrului de Interne şi premierului să revină asupra acordului MAI - BOR. ”Staţi acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări”, a avertizat preşedintele.

Sursa : news.ro

Prima reacție a lui Marcel Vela! Ce spune ministrul despre presupusul scandal cu Iohannis: „Nu am luat această decizie p... Comisiile de specialitate din Parlament propun încuviinţarea decretului de prelungire a stării de urgenţă emis de preşed...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x