Antena Căutare

Vadim Tudor: "I-am spus Elenei Udrea sa faca mai bine un copil"

Corneliu Vadim Tudor a comentat in cadrul emisiunii Subiectiv pictorialul Elenei Udrea in revista Tabu, dezvaluind ca blonda a facut acest pas, convinsa ca este foarte populara. "Ea se crede populara, nu-si da seama ca lumea n-o inghite!".

Corneliu Vadim Tudor s-a aratat stupefiat de cele mai noi ipostaze ale Elenei Udrea in revista Tabu. "Nu stiu ce cauta acolo, eu i-am mai spus sa se lase de pictoriale, sa puna mana sa faca un copil mai bine. Asa i-am spus!", sustine Vadim Tudor.

Omul politic a dezvaluit ca surse din PDL i s-au confesat cu incredere, spunandu-i ca Elena Udrea nu este la polul opus al popularitatii doar in electorat, ci chiar printre membrii partidului sau.

"Elena Udrea se crede populara, crede ca lumea o iubeste, de asta a si pozat acum in revista. Nu isi da seama ca romanii nu o inghit, nici macar membrii din PDL nu o inghit. Si iti spun si de ce, pentru ca l-a izolat pe Traian Basescu, undeva la Cotroceni, departe de restul PDL-istilor. L-a izolat si ii toarna cucuta in ureche!", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Revazand imaginile cu Elena Udrea in revista Tabu, Corneliu Vadim Tudor a izbucnit: "Pana unde? Sa te pozezi cu sanii revarsati cand tara este sufocata de saracie?".

Varujan Vosganian: “Bugetul pe 2012, rezultatul buimacelii si al tentatiilor viclene”... Crin Antonescu: "Grecia isi respecta cetatenii"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x