Căutare Live

Val de reacții după moartea lui Bogdan Niculescu - Duvăz: „Un politician serios şi discret. Nu te voi uita, Bogdane!”

Foşti colegi din PSD şi din PD deplâng moartea lui Bogdan Niculescu-Duvăz, decedat sâmbătă, la vârsta de 70 de ani.

Ioan Mircea Paşcu : „Am aflat cu multă durere că astăzi a încetat din viaţă, Bogdan Niculescu Duvaz, unul din primii membri ai Frontului Salvării Naţionale, un politician serios şi discret, care a fost o prezenta semnificativă in viaţa politica românească timp de mai mult de 20 de ani. Eu unul, nu te voi uita, Bogdane!”

Dan Matei Agathon - „Un vechi şi bun prieten ne-a părăsit. Dumnezeu sa-l ierte pe Bogdan Niculescu-Duvaz!”

Mihai Fifor - „Astăzi Partidul Social Democrat a pierdut un om de nădejde şi un coleg extraordinar. Ne despărţim cu greu de Bogdan Niculescu Duvăz! Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade! Condoleanţe familiei, în aceste clipe atat de grele!”

Silvian Ionescu - „Un camarad si un prieten mai puţin. Bogdan Niculescu-Duvăz.. Drum lin dragule...”

Sursa : news.ro

Doliu în PSD! Un fost ministru a murit în urmă cu puțin timp... Dan Barna: Particip la vot şi votez actualul preşedinte. Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel. Toate ...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri