Antena Căutare

Vanghelie, despre PDL: Niste sacali, vagabonti de bulevard. Nu pot lua cu japca sefia Senatului

Parlamentarii PDL se comporta ca niste vagabonti, care cred ca pot lua cu japca functia de presedinte al Senatului detinuta de Mircea Geoana, a declarat luni, liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.

"Sunt niste sacali, care nu inteleg altceva decat ca niste vagabonti pe bulevard, incearca sa incalce si Constitutia si tot ceea ce inseamna legi in Romania. Nu cred ca se poate, prin japca prin Parlament, sa fie functii doar pentru ca asa vor unii", a afirmat Vanghelie, adaugand ca PSD isi reafirma sprijinul pentru actualul detinator al acestei functii, social-democratul Mircea Geoana.

57 de senatori PD-L, UDMR si independenti au semnat si depus saptamana trecuta o cerere de revocare din functie a presedintelui Senatului, Mircea Geoana, in baza unui articol al Regulamentului Senatului, despre care sustin ca nu a fost anulat in totalitate de Curtea Constitutionala.

Partidele, convocate la Cotroceni pe tema referendumului si a revizuirii Constitutiei... Soarta lui Geoana la carma Senatului, tema de discutie in coalitia PDL-UDMR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x