Antena Căutare

Vanghelie este in pana de inspiratie

Tacerea lui Vanghelie a survenit dupa Congresul PSD care l-a ales pe dusmanul sau, Victor Ponta, in functia de presedinte si, probabil printr-o coincidenta, dupa arestarea prietenului sau, senatorul Catalin Voicu. S-a zvonit in partid ca Ponta ar vrea sa ii ia functia de la organizatia de Bucuresti si apoi ca Vanghelie isi pregateste candidatura la Primaria Capitalei, dar Ponta nu ar fi de acord cu acest lucru. Acum doua saptamani a anuntat intr-un interviu ca se afla in convalescenta dupa o operatie la mana, cauzata de aparitia unei alunite nesanatoase.

Poporul pesedist se intreaba insa unde sunt declaratiile de alta data ale primarului poreclit "almanahe". Si iata de ce ii este dor: in iunie 2009, dupa ce Traian Basescu spusese ca elevii pot afla despre Herodot si papadie nu de la scoala, ci cautand pe google, Vanghelie a afirmat ca dimineata, la 6:00, cauta pe motorul de cautare date despre Herodot. "Eu m-am dus acolo ca a zis presedintele", a adaugat el, referindu-se la o afirmatie a lui Traian Basescu din sedinta extraordinara a Guvernului de duminica.

Initial, in fata camerelor de luat vederi, Vanghelie a rostit trei variante de pronuntare pentru Google: "Gogal, goagal, gagal", pentru a o nimeri in cele din urma pe cea corecta. El a afirmat ca, pe langa date legate de salata si papadie, a cautat pe Google informatii despre Herodot, spunandu-le ziaristilor ca a retinut si perioada in care a trait acesta: 484-425 inainte de Hristos.

Inainte de Congresul PSD, Marian Vanghelie a declarat la OTV ca "Mos Craciun" ii da dosare in Cismigiu.

"Intr-o seara imi era rau si m-am dus in Cismigiu, pe o banca, sa ma reculeg. M-am trezit ca a venit Mos Craciun langa mine pe banca si mi-a zis: «Uite, am dosarele astea, nu ti le dau, ca, daca ti le dau si-ti fac astia vreun control si te verifica, o sa ai probleme, dar iti soptesc la ureche. Uita-te pe ele, verifica-le». Si cand am cate o dilema ma duc pe banca, in Cismigiu, si-apare Mos Craciun", a spus el.

Ultima dintre informatiile primite, in Cismigiu, de Vanghelie se refera la "baietii" din PSD care vor sa predea, la Congres, partidul presedintelui Traian Basescu: "Asa mi-a zis Mos Craciun, n-a avut documente sa-mi arate, ca toti astia (din PSD - n.r.) care bat cu pumnul in piept si sunt dispusi sa se vanda lui Traian Basescu in ideea ca vor fi ajutati cu problemele pe care le au, baietii astia, daca gresesc si nu le iese jocul la Congres, primii care vor fi arestati ei vor fi".

Vanghelie a refuzat sa faca vreo nominalizare, raspunzand "nu stiu" atunci cand a fost intrebat daca este vorba despre adversarul sau in competitia interna, Miron Mitrea.

Tot articolul, in Jurnalul National

Crin Antonescu: Mediul de afaceri se duce de rapa "in tacere"... Initiativa lui Prigoana privind presa scrisa si online, respinsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x