Antena Căutare

Vanghelie nu vrea in engleza: "Este ziua asa de frumoasa si vreti sa stricati stirile"

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a refuzat, astazi, la plecarea spre Washington, sa spuna cateva cuvinte in limba engleza, la solicitarea ziaristilor, afirmand ca "este pacat de Dumnezeu" sa se "strice" stirile intr-o zi atat de frumoasa.

"E pacat de Dumnezeu. Este ziua asa de frumoasa si vreti sa stricati stirile cu...", a spus Vanghelie, dupa ce un jurnalist i-a solicitat sa spuna cateva cuvinte in limba engleza.

Un jurnalist a incercat sa-i adreseze o intrebare in limba engleza, insa Vanghelie a amenintat cu stoparea declaratiei de presa.

"Haideti, va rog eu frumos. Cautati emisiunea lui Maruta si o sa vedeti. Vreti sa intrerupem discutia? Orice as spune... Nu vreau sa creez stire din chestia asta, e foarte clar", a mai spus Marian Vanghelie.

Primarul Sectorului 5 a afirmat ca pleaca in SUA cu doua probleme.

"Unu: mergem si venim cu experienta in care invatam si pe primarul general si pe primarii de sectoare ca banii nu se vor cheltui pe iarba, sa spunem cum trebuiesc cheltuiti banii. Doi: o sa-mi dati nota dupa perioada urmatoare, daca pot sau nu pot - vom aduce cativa investitori pentru parteneriate public-privat sa cream si locuri de munca, dar sa reusim sa demonstram ca se poate sa-i aducem pe oameni. Exceptand aceste intalniri, va fi intalnirea si la Departamentul de Stat... Celelalte, sindicate, congresmani, sunt detalii pentru dumneavoastra, banuiesc. Substanta, banuiesc, poate fi Casa Alba si Departamentul de Stat", a declarat Vanghelie.

El a refuzat sa spuna cand va merge la Casa Alba. "Pot sa va spun asa: maine dimineata ma voi intalni cu primarul Washington-ului, Vince Gray", a afirmat Marian Vanghelie.

Primarul Sectorului 5 a evocat ascensiunea politica a acestuia, spunand ca Vincent Gray a fost "un om care a fost foarte amarat, care a trait intr-o familie de amarati", a stat intr-o garsoniera, a muncit 30 de ani, a fost si consilier si a ajuns primar in Washington.

"Asta demonstreaza ca se poate", a adaugat Vanghelie, mentionand ca va incerca sa preia din experienta lui Gray pentru a ajunge primar general al Capitalei.

Tot articolul, in Jurnalul National

PSD + ACD: Proiect de modificare a Constitutiei, pana la 1 februarie... Ponta: Boc si Oprea i-au umilit pe pensionarii militari. Sa-si dea demisia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x