Antena Căutare

Vasile Blaga a vorbit la Congresul PPE despre “lunga vara anti-democratica din Romania”

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a multumit PPE, in discursul rostit la inceperea lucrarilor Congresului acestei formatiuni, pentru sprijinul acordat "in lunga vara anti-democratica din Romania", mentionand ca s-a dovedit astfel ca "Europa nu e un proiect pe hartie”.

"Am trecut in aceasta vara printr-o incercare grea. Am dovedit, alaturi de partenerii si aliatii nostri, ca valorile europene si normele democratice se pot bizui, in Romania, pe forta politica a dreptei (...). Va multumesc pentru energia si hotarirea cu care ati aparat libertatea si democratia europeana, intr-un moment greu", a afirmat Blaga, in discursul sau de bun-venit din deschiderea Congresului de la Palatul Parlamentului.

De asemenea, el a aratat ca prin acest sprijin oferit "in lunga vara anti-democratica din Romania" impotriva "atacului lansat de socialisti asupra valorilor europene si locului Romaniei in UE" s-a probat lectia ca UE nu e doar "o suma de discursuri".

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

Victor Ponta: "Participarea lui Basescu la Congres e in afara Constitutiei"... UPDATE! Mitingul USL s-a incheiat. Ponta: "Traian Basescu este ultimul comunist si securist al Romaniei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x