Antena Căutare

Vasile Blaga: "A vrea sa distrug partidul este ca si cum as vrea sa distrug biserica din sat"

Vasile Blaga a raspuns acuzatiilor lui Stefan Seremi, afirmand ca a “vrea sa distrug partidul este ca si cum ar vrea sa distrug biserica din sat”. Presedintele Senatului a precizat ca nu i-a trecut niciodata prin gand asa ceva.

Vasile Blaga a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa la Oradea, cum comenteaza acuzatiile deputatului Stefan Seremi, care a anuntat, marti, ca a demisionat de la conducerea PDL Bihor si spus ca va pleca din aceasta formatiune in urma unui conflict cu el, acuzandu-l ca vrea sa "distruga partidul".

"Asta, a vrea sa distrug partidul este ca si cum as vrea sa distrug biserica din sat. Nu. Nu, nici nu mi-a trecut vreodata prin gand, nici nu imi trece. Am vazut declaratiile domniei sale, sigur, nu o sa le comentez prea mult, sunt problemele dansului. Dar, totusi, cateva observatii totusi o sa fac", a spus Blaga, potrivit Mediafax.

Privind declaratiile lui Seremi potrivit carora organizatia PDL Bihor nu il mai reprezinta, Blaga a spus ca este "interesant" ca a adoptat aceasta pozitie abia de cateva zile, de cand nu a mai fost presedinte.

"Nu inteleg lucrurile astea. Dar in sfarsit, este problema domniei sale. Pe de alta parte, totusi observ ca in trei zile a dat doua coumunicate (referindu-se la declaratiile in presa ale lui Stefan Seremi - n.r.), dar pe parcursul unui an nu a avut aproape nicio conferinta de presa in care sa apere pozitia partidului nostru. A fost un an foarte greu pentru partid, anul in care am avut inclusiv o conventie, anul in care am avut de aparat masurile foarte dure pe care Guvernul nostru a trebuit sa le ia si care, din fericire, iata, si-a aratat roadele (...). Tara este stabila din punct de vedere economic si m-as fi asteptat ca si dansul, ca si alte organizatii sa aiba conferinte de presa mai dese in care sa incerce sa explice ceea ce s-a intamplat. In rest, ii doresc un Paste Fericit si domniei sale si familiei domniei sale si fiecare pe drumul lui", a spus Blaga.

Blaga a afirmat ca deocamdata Seremi nu i-a comunicat nici lui si nici conducerii organizatiei renuntarea si la calitatea de membru al partidului.

Deputatul Stefan Seremi a anuntat, marti, ca a demisionat din functia de presedinte al PDL Bihor si va ramane simplu membru de partid, motivand ca nu se intelege cu Radu Tirle, presedintele Consiliului Judetean Bihor, revenit in partid de la PNL.

Miercuri, deputatul Stefan Seremi a declarat ca va pleca din aceasta formatiune in urma unui conflict cu Vasile Blaga, pe care il acuza ca vrea sa "distruga partidul".

foto: Intact Images

A incetat din viata fostul lider taranist Gabriel Tepelea... Ministrul Agriculturii: Ceausescu n-a fost tampit cu asocierea in cooperativa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x