Antena Căutare

Vasile Blaga: Avem o echipa buna la MAI, ar fi o greseala sa se schimbe

Ar fi o mare greseala sa se schimbe echipa de la MAI, pentru ca este foarte buna, a declarat marti fostul ministru al Internelor. Vasile Blaga a mai spus ca spera ca politistii au invatat din greselile lor.

Intrebat daca apreciaza ca vor fi schimbati sefii structurilor de arme din MAI, Blaga a spus ca nu crede acest lucru, intrucat ca "toata lumea invata din greseli".

"Avem o echipa foarte bine pusa la punct in minister. (...) Ar fi o greseala sa se schimbe aceasta echipa, dar nu o sa se schimbe", a declarat Vasile Blaga care l-a si asigurat pe noul ministru Igas de sustinerea lui.

Vasile Blaga si-a prezentat, luni, demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor, ca urmare a protestului politistilor de vineri din fata Administratiei Prezidentiale.

Atunci, protestatarii au plecat intr-un mars ilegal de la Guvern spre Palatul Cotroceni, unde au aruncat cu caschete si lumanari si au strigat "iesi afara javra ordinara".

Portofoliul de la MAI a fost preluat, luni, de liderul senatorilor PDL Traian Igas.

CITESTE si...

Secretarul de stat in MAI Mihai Capra a demisionat

Sursa: Jurnalul National

Boc si Politia, din nou impreuna... Ilie Sarbu: “Motiunea de cenzura va fi depusa, cel mai probabil, dupa Congresul PSD”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x