Antena Căutare

Vasile Blaga: Cererea liderului PSD de pichetare a sediilor PDL, una "tipic Ponta, tipic procuror nereusit"

Cererea liderului PSD, Victor Ponta, de pichetare a sediilor PDL in ziua judecarii recursului in cazul sefului Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, arestat preventiv, este una "tipic Ponta, tipic procuror nereusit", a declarat sambata, la Calarasi, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, informeaza Hotnews.

"Este incorect din toate punctele de vedere. Pozitia domnului Ponta este incorecta si as atrage atentia ca noi niciodata nu am procedat intr-un mod similar, nici cand pur si simplu erau actiuni de genul 'destructurati Partidul Democra'" intre 2000 si 2004, daca mai tineti minte. Deci nu am facut lucrul asta. Mai mult, niciodata cand a fost cazul unui coleg de-al nostru din partid noi nu am protestat in ceea ce priveste o decizie a justitiei, chiar daca si eu personal consider ca starea normala de a-l judeca pe un inculpat este cea de libertate, dar repet, nu ne-am pronuntat niciodata," a declarat Blaga.

Acesta a spus ca ,in ciuda faptului ca au existat si in PDL destule cazuri de colegi care au probleme cu justitia, unii chiar condamnati, niciodata repreznetantii PDL nu au intervenit.

"Ne-a durut si inca ne doare situatia fiecaruia dintre colegii mei ajunsi intr-o astfel de situatie, niciodata nu am intervenit. Este tipic Ponta, tipic procuror nereusit", a spus Blaga.

Sursa: Hotnews

Cazul Nicolescu declanseaza razboiul politic intre PSD si PDL... VIDEO! Adrian Nastase a trait iubiri violente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x