Antena Căutare

Vasile Blaga: "Nu cred in sansele motiunii de cenzura"

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, inaintea sedintei Biroului Permanent, ca nu crede in sansele motiunii de cenzura anuntata de opozitie si si-a exprimat convingerea ca inclusiv initiatorii sai stiu ca nu sunt sanse ca aceasta sa treaca in Parlament.

Intrebat care sunt sansele ca motiunea de cenzura a opozitiei sa treaca, Vasile Blaga a declarat: "Cred ca nu, si cred ca si domniile lor stiu asta, dar este dreptul lor sa depuna motiune de cenzura". Presedintele Senatului a infirmat informatiile potrivit carora mai multi parlamentari ai puterii ar fi semnat motiunea de cenzura a opozitiei.

"Eu nu speculez, astea sunt pure speculatii, nu m-au preocupat niciodata", a spus Blaga, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, Vasile Blaga a salutat initiativa parlamentarilor opozitiei de a reveni la lucrarile Senatului.

"Ma bucura decizia colegilor din opozitie de a reveni in Senat, pentru ca avem nevoie pentru a legifera normal. Ati vazut, saptamana trecuta au trecut peste 20 de legi prin adoptare tacita, astazi 17, este foarte bine ca revin in Senat", a spus Blaga.

USL va depune, maine dupa-amiaza, motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ungureanu, a anuntat, marti, presedintele PSD, Victor Ponta. Anuntul a fost facut dupa sedinta conducerii USL.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Kelemen Hunor: "UDMR nu va vota nici o lege in care nu se regaseste restituirea in natura"... Victor Ponta: "USL va depune miercuri dupa-amiaza motiunea de cenzura"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x