Antena Căutare

Vasilescu: Cat de serios era imbracata Udrea, cu parul prins, nefardata! Ca pentru stare de urgenta

Olguta Vasilescu(PSD), unul dintre polticienii romani cu cea mai mare activitate pe pagina de Facebook, duce un adevarat razboi in aceste zile cu cei din tabara PDL-ului.

Senatorul a avut mai intai replica pentru ministrul Elena Udrea care dupa o saptamana de tacere a inceput iarasi sa lanseze atacuri la adresa Opozitiei si a lui Victor Ponta.

„Desteapta de Udrea (observati cat de admirativ vorbesc despre ea)zice ca opozitia e violenta. De ce? I-a dat vreun parlamentar din opozitie doua palme dupa cap sau a tras-o de codita? Ca doritori ar fi destui... Daca nu, unde e violenta? Sper ca ati remarcat cat de serios era imbracata azi, cu parul prins, nefardata... Ca pentru stare de urgenta", a punctat aceasta.

Vasilescu a facut totodata trimitere si la o stire care a fost lansata de mai multe media, conform careia Elena Udrea si-ar muta banii din Romania si si-a inchide toate afacerile.

"Ia te uita ce articol interesant", a spus Senatorul PSD.

Pornind de la acuzele venite din tabara pedelistilor care spuneau ca simpatizantii de la USL au fost platiti ca sa vina la miting, Vasilescu a infirmat cu argumente aceste zvonuri.

"Protestez ferm fata de materialele date cum ca PSD ar fi platit studenti romani si straini sa merga sa protesteze in Piata Universitatii! Asta imi aminteste de "agenturile straine" de care ne spunea Ceausescu, in '89, ca au iesit in strada la Timisoara... Sa speram ca rezultatul va fi acelasi, ca prea e la indigo trasa toata situatia...", a spus Vasilescu.

Mai mult, senatorul si-a permis sa glumeaza pe aceasta tema la adresa lui Traian Basescu a Elenei Udrea si a premierului.

"Cica agenturile straine actioneaza in Piata Universitatii, unde au scos cativa ciumpalaci platiti sa strige: "Jos odiosul si sinistra! [...] Boc a ajuns de bascalia copiilor!", a comentat dupa ce un copil afisa urmatorul mesaj pe o pancarta „Boc este putin mai mare decat alocatia mea!"

Pesedista a dat si exemplul celor care protesteaza in Piata Universitatii, care stau in piata ore intregi in orice conditii meteorologice.

"Am trecut acum prin Piata Universitatii. E o ploaie marunta si enervanta, dar oamenii sunt la post, flancati de jandarmi. Trebuie sa fii foarte motivat ca sa stai in asemenea conditii meteo, atatea ore! Si mai vine cate un slugoi sa spuna ca sunt platiti...", a incheiat Olguta Vasilescu.

Foto: Intact Images

Romania, facuta de ris la Strasbourg: Stolojan l-a aparat pe “dictatorul” Viktor Orban... Rovana Plumb (PSD) ii cere Mariei Basescu sa-l determine pe seful statului sa demisioneze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x