Antena Căutare

Vela, despre 10 august: Este exclusă implicarea unor politicieni alţii decât din PSD şi o să vedeţi, probabil, la finalul anchetei

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune că este "exclusă" implicarea unor politicieni de la alte formaţiuni decât PSD în evenimentele violente din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei.

"Eu ştiu, ca fost preşedinte al Comisiei de Apărare, Ordine publică şi Siguranţă naţională şi ca actual ministru care a avut acces la informaţii că dreapta, dacă ne referim probabil la spectrul politic din dreapta, nu are nicio legătură cu această problemă gravă care s-a întâmplat în 10-11 august, dintr-un motiv foarte simplu: la guvernare era PSD-ul. Domnul Liviu Dragnea conducea toată România, doamna Carmen Dan era ministrul Afacerilor Interne şi subalternii domniei sale erau în Piaţa Victoriei. Nu cred că domnul inspector general, domnul inspector adjunct, doamna Carmen Dan ar fi fost acolo pentru că ar fi vorbit, de exemplu, cu mine”, a spus ministrul Afacerilor Interne, vineri, într-o conferinţă de presă. Marcel Vela susţine că "este exclusă implicarea unor politicieni alţii decât din PSD şi o să vedeţi, probabil, la finalul anchetei”. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, joi, după ce a fost audiat timp de mai multe ore la DIICOT în dosarul violenţelor din 10 august 2018, că s-a discutat despre "finanţarea străzii", dar şi despre "figurile politice din 10 august aflate în piaţă". "S-a pus în discuţie modul în care deciziile luate în Kiseleff se implementau ca măsuri la Ministerul de Interne", a afirmat Bădulescu, vorbind despre "binomul" Carmen Dan - Liviu Dragnea. "Pot să spun că stânga şi dreapta au creat 10 august 2018", a mai spus el, menţionând că: "Rezist este creaţia dreptei, intervenţia este creaţia stângii".

Sursa : news.ro

Un timişorean i-a cerut premierului Ludovic Orban bani pentru Timişoara Capitală Culturală şi i-a spus că este nevoie de... Jandarmeria, reacție după ce Gelu Voican Voiculescu a fost bătut în Piața Universității: ”Se încearcă identificarea agre...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x