Antena Căutare

Vestea anului pentru români! Iohannis a anunțat când intrăm în spațiul Schengen

Șeful statului a anunțat că România este foarte aproape de a intra în spațiul Schengen. Iohannis spune că România ar putea să aibă președinte și premier de la PPE, ceea ce va conferi o greutate mai mare țării noastre în negocierile la nivel european și va ataca din nou problema aderării la spațiul Schengen.

Vestea anului pentru români! Iohannis a anunțat când intrăm în spațiul Schengen
Iohannis a anunțat când intrăm în spațiul Schengen

”La finalul acestui an putem avea și premier și președinte de la PNL, de la PPE. Va fi o situație foarte bună pentru România și vom avea o greutate mai mare în PPE. În ceea ce privește Schengen, cu siguranță, în noua configurație discuțiile se vor relua, iar în noua conjunctură România va avea o altă greutate.

Faptul că avem pentru prima dată un președinte la PPE din Est arată o deschidere către această zonă și în mod vizibil falia Est-Vest se micșorează.”, a spus Klaus Iohannis, la Congresul PPE.

Klaus Iohannis se află în lupta pentru președinția României cu Viorica Dăncilă. Turul doi al alegerilor prezidențiale 2019 va avea loc în această duminică, pe 24 noiembrie.

Mihai Șora, apel către români: ”Mergeți la vot, dragi prieteni. Altminteri ne vor scoate și din matematică, nu doar din ... PSD anunţă moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor Florin Cîţu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x