Antena Căutare

Vezi cine il poate inlocui pe Ioan Botis la Ministerul Muncii!

Nominalizarea unui nou ministru al Muncii il pune in dificultate pe Emil Boc. Democrat liberalii doresc ca Boc sa numeasca un ministru politic din interiorul partidului si nu unul tehnocrat sau din Coalitie. Aflat in plina campanie interna pentru sefia PDL, Boc risca sa piarda sustinerea colegilor de partid daca nu numeste o persoana din randurile acestora, sustin sursele citate, informeaza Hotnews

Marian Sarbu


Printre numele vehiculate ca posibile nominalizari se afla si cel al vicepresedintelui comisiei de Munca, Claudia Boghicevici, al vicepresedintelui PDL Raluca Turcan si al secretarului general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, sustinut de gruparea Blaga.

Sursele Hotnew.ro sustin ca Barbu nu doreste sa paraseasca functia de la Camera. Cel de-al doilea nume vehiculat Claudia Boghicevici este sustinuta puternic de deputatii PDL. "Boghicevici are experienta in domeniu insa ii lipseste experienta politica, au declarat sursele citate.

Un nume din ce in ce mai vehiculat in interiorul PDL este cel al vicepresedintelui PDL, Raluca Turcan. Nominalizarea acesteia are la baza experienta politica a acesteia. Potrivit altor surse, un posibil candidat ar fi Marian Preda, decanul Facultatii de sociologie si fost presedinte al comisiei prezidentiale.

sursa:Hotnews

foto:Intact Images
Ilie Sarbu: Sergiu Nicolaescu si-a cerut scuze si a spus ca revine in grup... Ministrul Muncii a demisionat. Nicolae Ivaschescu, desemnat interimar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x