Antena Căutare

Vicepresedintele Judecatoriei Petrosani, arestat pentru coruptie

Judecatorul Valentin Popescu, vicepresedintele Judecatoriei Petrosani, a primit mandat de arestare preventiva pentru infractiuni de coruptie.

UPDATE:Vicepresedintele Judecatoriei Petrosani, Valentin Popescu, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 29 de zile.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Alba, Cosmin Muntean, a declarat ca avocatii vicepresedintelui Judecatoriei Petrosani au depus deja recurs la masura luate de magistrati.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat ca pe numele judecatorului Valentin Popescu, vicepresedintele Judecatoriei Petrosani, procurorii DNA Alba Iulia au inaintat o propunere de arestare preventiva.

Cosmin Muntean a spus ca nu are mai multe informatii despre acest caz, precizand doar ca judecatorul este acuzat de savarsirea unor infractiuni de coruptie.

Potrivit sursei citate, judecatorii Curtii de Apel Alba Iulia urmeaza sa dezbata miercuri in sedinta publica propunerea de arestare preventiva facuta pe numele judecatorului din Petrosani.

Opozitia face haz de intrarea lui Teo Trandafir in politica... Motiunea PSD-PNL privind Educatia, discutata dupa Pasti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x